Vikar

 

Hvis du som butikschef eller lign. kommer i den situation, at du har brug for en vikar i din virksomhed, f.eks. i forbindelse med sygdom, ferie, barsel eller lign., er det nemt og uforpligtende at få en vikar gennem Os.

 

DNK Agency kan levere vikarer med mange forskellige kompetencer fra dag til dag og indenfor de fleste brancher.

Alle vikarer gennemgår omfattende interviews, fagrelevante tests, referencekontrol, kontrol af straffeattest osv.

 

Dine fordele:

-       kvalificerede vikarer leveres i løbet af en dag.

-       du betaler en fast takst pr. time for den tid, vikaren arbejder for dig. Vi foretager lønudbetaling og alle sociale bidrag.

-       en vikar kan afsluttes uden varsel, så du er kun forpligtet til at beholde vikaren, så længde der er et behov.

-       vores vikarer dækker bredt. Mange har arbejdet for Os gennem længere periode, så vi ved, hvem der passer ind hvor og kan              dermed sikre dig effektiv hjælp.

-       har du brug for aflastning, vil vi i videst muligt omfang sende den eller de samme personer hver gang.

 

Når du kontakter DNK Agency for rekvirering af en vikar, finder vi ud fra dine krav, den bedst egnede medarbejder til jobbet. Når du laver en aftale med Os, vil vi gøre vores ypperste for at du altid får en vikar, som du er tilfreds med og kommer du undtagelsesvis i den situation, at vikaren skulle sygemelde sig, så sender vi en anden, på den måde er der altid sikret optimal service.

 

Hvis du, ligesom Os, tror på en ærlig og personlig service, så lad Os drøfte muligheder for udvælgelse af Jeres nye medarbejder. Vores tilgængelighed både telefonisk og via e-mail resulterer i, at vores konsulenter altid kan regne med Os og vi er klar til at drøfte netop din virksomheds personalebehov.

Menu