DNK Agency er et ”full-service” promotion bureau med speciale indenfor alle former for events, der har til formål at introducere samt optimere salget af diverse produkter samt markedsføring.

 

Når der skal holdes event er DNK Agency klar til at hjælpe Jer. DNK Agency har erfaring med afholdelse af mange forskellige events.

Få et skræddersyet event hos os. Vi har stor erfaring i produkt lancering og promotion og kan tilbyde Jer en bred vifte af muligheder. Vi sørger for at Jeres firma eller nye produkter får den rette opmærksomhed. Vi sørger for budskabet kommer ud så I bliver set, hørt og husket! Vi tilbyder f.eks. traditionelle tryksager, opklæbning af store billboards efter scootere, promotionspiger, balloner med logo, bodypaint, salsa, samba, udklædninger osv. Ved større projekter kan vi tilbyde indpakning af bygninger som giver optimal eksponering.

 

Vi er et dynamisk team med nogle af de største samarbejdspartnere i hele Danmark. Dette gør Os totalleverandør inden for stort set alle typer events.

DNK Agency afvikler events som koncerter, modeshows, udstillinger, messer, firmafester, nye lanceringer af forskellige slags produkter, beauty events m.v. Se meget mere om hver enkelt mulighed i menuen.

 

Den perfekte event

DNK Agency sammensætter den helt rigtige event, som netop bliver tilpasset Jeres behov og ønsker. Vigtigst af alt, ønsker vi, at alle vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

Vi tilbyder en række af de bedste kreative idéer til Jeres event, der vil give eventen et boost af energi og et brag af en oplevelse.

Menu