Happenings

 

Hos DNK Agency går vi op i, at kollegaerne ikke glemmer oplevelsen, derfor sætter vi en ære i at levere de bedste og mest oplevelsesrige events på markedet, hvor I som kunde er i centrum og kvaliteten er i top.

 

Vi tror på, at man kan lave en event fyldt med uforglemmelige oplevelser, uanset budgettets størrelse. Vi fokuserer innovative og anderledes oplevelser, hvorfor vi arbejder med at tage alle former for opgaver herunder også kick-offs. Vi er også behjælpelige med happenings i form af makeuplægning, håropsætning etc. Vi er åbne overfor alle muligheder og idéer, så kontakt Os endeligt.

 

Vores grundelementer er kreativitet, tilgængelighed og kvalitet, hvorfor det handler om samspil mellem kunderne og Os.
Derfor sørger vi både for selvstændige happenings samt en kombination til Jeres firmafester. Vi anbefaler et møde, hvor vi sammen gennemgår Jeres behov og ønsker, og herefter sammensætter vi et arrangement til Jer ud fra Jeres buget, hvad enten det er småt eller stort.

 

Kombinér gerne Jeres firmafest med et eller flere af vores happenings i forbindelse med firmafest, temafest og arrangementer og sæt prikken over i’et.

 

De fleste af vores happenings og underholdene indslag passer særdeles godt med firmafester. Vi tilpasser naturligvis også gerne et enkelt eller flere happenings til lige netop Jeres firmafest og behov.

 

Vi ser frem til at hjælpe Jer, uanset om I er 10 eller 500, der ønsker en perfekt firmafest.

Lad Os sætte prikken over i’et til Jeres næste fest.

 

 

Menu