Center/butikker

 

Hos DNK Agency planlægger vi altid individuelt og tilpasser Os i høj grad kundernes behov.

Hos Os går vi op i optimering af kundekontakten og sætter et tæt kundeforhold og kvalitet højest på listen.

 

Mange tusinde kunder besøger dagligt shopping centre, for at shoppe men også for at blive underholdt og begejstret. Interesserede virksomheder og organisationer kan få direkte kontakt til publikum, der båder omfatter børn, unge, familier, singler og ældre. Stort set alle kunder er fri og er modtagelige for input og oplevelser. De har tid og vil gerne inspireres og underholdes.

 

Derfor tilbyder DNK Agency at være behjælpelige overfor centre- og butikkers events, eftersom vi afholder events, som skaber opmærksomhed omkring lige netop Jeres center/butik og på sigt genererer flere kunder. Vi kommer helt tæt på kunderne, hvorfor eksponering af virksomheders ydelser og produkter kan ske.

Det betyder ganske enkelt, at man står direkte foran både nuværende kunder og potentielle kunder, hvorfor man kan tale med dem, ansigt til ansigt, og derigennem påvirke dem med viden og hvordan produktet kan være løsning på deres behov.

 

På den måde bliver potentielle kunder mødt med er produkt, som bliver husket bedre end ved mange andre former for marketing. Dette øger salget af diverse produkter i Jeres center/butik, men der sker også øgning af kundetilgangen og oplevelsen i sin helhed.

 

Vi tilbyder både events i centre/butikker der er rettet direkte mod børn, men også voksne eller en kombination af begge målgrupper.

 

Vi er et kreativt event bureau, der giver mulighed for at lave mange forskellige typer events lige netop til Jeres behov. Vi har masser af muligheder for at trække kunder til Jeres center/butikker og har flere års erfaring i at sammensætte en pakke der matcher Jeres ønsker, behov og som passer til tiden.

 

Lad Os lave styringen for alt lige fra kreative idéer og koordinering til tryk og markedsføringen.

Menu