Firmafest

Hvis I skal holde firmafest og har brug for en erfaren og kreativ partner, står vi gerne til rådighed.

Ved planlægning af årets festarrangement står DNK Agency klar med professionel assistance fra A-Z. Vi skræddersyer firmafester og events til lige netop Jer. DNK Agency har kompetencerne til at skabe en firmafest, der vil blive værdsat af kollegaerne samt husket meget længe.

 

DNK Agency arbejder ud fra nedenstående grundelementer:

  1. dialog
  2. idéudvikling og tilbud
  3. tilpasning
  4. tilgængelighed
  5. accept og planlægning
  6. afvikling og koordinering
  7. kreativitet og kvalitet
  8. slutevaluering

 

DNK Agency leverer full-service events, hvor kreativitet og kvalitet er sat på spidsen. I samarbejde med Jer leverer vi det, som vi lover og gør Jeres event uforglemmelig.

Vi går op i stor præcision og samarbejde, hvorfor I som kunde, skal fortælle hvad I kunne tænke Jer rent idémæssigt, hvorefter vores kreative medarbejdere finder frem til den rigtige løsning til Jeres firmafest.

 

DNK Agency sørger for at få ført tankerne ud i virkelighed og skabe en gennemtænkt og nøje planlagt firmafest med den helt rigtige sammenhæng mellem tema, musik, underholdning, dekoration, bespisning samt diverse rekvisitter. Endvidere er DNK Agency naturligvis også behjælpelige med enkelte remedier til den allerede planlagte firmafest med tema.

 

DNK Agency har på forhånd nogle færdige koncepter indenfor firmafester, som der kan tages udgangspunkt i. Kombinér Jeres firmafest med vores temadekorationer. Vi har festlokaler til firmafesten, der matcher Jeres ønsker og behov.

 

Vi ser frem til at hjælpe Jer og i fælleskab finde frem til den helt rigtige løsning for lige netop Jer!

 

Menu